معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: در روز جهانی غذا تمامی کارخانجات تولید مواد خوراکی، ارگانهای ذی ربط و مسئولین فنی باید به درستی نقش آفرینی کنند چون این روز بستر مناسبی برای ارتقاء فرهنگ سلامت جامعه است.
دکتر امید عبدی در نشست کمیته برگزاری برنامه های روز جهانی غذا که در روز چهارشنبه سی و یکم اردیبهشت ماه برگزار شد گفت: هدف همه ما ایمنی غذا و ارتقاء فرهنگ مردم است، باید اطلاع رسانی درست انجام شود و آموزش های لازم و مناسب براساس شعار سال آماده شود.
وی با تاکید بر لزوم آموزش به اقشار محروم جامعه افزود: متاسفانه گروه های محروم با سطح اقتصادی ضعیف دسترسی کمتری به آموزش های مختلف دارند به همین منظور ما باید برنامه جامع آموزشی در زمینه های مختلف و الگوسازی چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای را برای آنها تدارک ببینیم.