کارگاه
آموزشی اصول و مبانی آشنایی با مبانی و اصول GMP در کارخانجات صنایع غذایی در
تاریخ یازدهم مهرماه در سالن اجتماعات
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
در
این جلسه که با حضور کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی و آزمایشگاه وشبکه های
بهداشت تشکیل گردید مهندس مهدی صفریان ( کارشناس ارشد سیستم های کیفیت و
مشاوروآموزش سیستم های ایزو 22000 17025-18001-14001- 9001 و HACCP )
PRP اطلاعات مورد استفاده در طراحی ها و مبانی و
اصول GMP در کارخانجات صنایع غذایی را تشریح نمود .
وی در ادامه جلسه به پرسش های شرکت کنندگان در زمینه مسائل طرح شده پاسخ گفت.