کارگروه برگزاری مراسم مرتبط با روز جهانی غذا از جمله
انتخاب مسئولین و واحدهای تولیدکننده برتر با حضور دکتر شهریار مستوفی مدیر نظارت
بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و جمعی از کارشناسان این حوزه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو
برگزار شد.
اعضای جلسه ضمن بررسی فرم های خود ارزیابی و مدارک و مستندات
ارسالی از طریق سایت معاونت و بر اساس شاخص های معرفی شده توسط سازمان غذا و دارو
از جمله ارتقاء PRPS، درج نشانگر
رنگی برروی محصولات، اصلاح الگوی مصرف اقدام به شناسایی مسئولین فنی و واحدهای
تولید کننده برتر استان نمودند.