در سومین جلسه برگزاری مراسمات روز جهانی غذا که با حضور
مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و کلیه کارشناسان این حوزه برگزار شد کمیته هایی جهت رسیدگی به
امور مربوط به این برنامه تشکیل گردید.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و
دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: ما برای تسهیل روند برگزاری روز
جهانی غذا، کمیته های علمی(آموزشی)، اجرایی و اطلاع رسانی و تبلیغات را با حضور
مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو تشکیل دادیم.
دکتر شهریار مستوفی روند پیگیری برگزاری روز جهانی غذا را
مثبت ارزیابی کرد و افزود: کمیته های علمی ( آموزشی ) با شرح وظایف مربوط به کلیه
امور آموزشی در این هفته ، هماهنگی جهت اجرای آموزش در مدارس ، دانشگاهها ، اصناف، مرکز دیابت و قلب و عروق، برگزاری مسابقات علمی و همچنین کمیته اجرایی
جهت امور مربوط به هماهنگی با کارخانجات و ادارات جهت حضور در نمایشگاه و کلیه
امور مربوط در این خصوص و نیز کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جهت پیگیری و آماده
سازی بسته های آموزشی و تبلیغاتی از قبیل بروشور، بنر، نشست های خبری و برنامه های
تلوزیونی و رادیویی و نیز مستندسازی، با جدیت تمام مشغول فراهم ساختن بسترها
برای برگزار این برنامه کشوری هستند.