به مناسبت روز جهانی غذا طرح آموزش چراغ راهنمای رنگی تغذیه
ای برای دانش آموزان استان کرمانشاه اجراء شد.
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت
روز جهانی غذا برنامه های گوناگونی را برای آموزش و ارتقاء سطح فرهنگ سلامت جامعه
اجراء نمود.
از جمله این طرح ها آموزش رو در رو برای دانش آموزان مقاطع مختلف
تحصیلی در سطح شهر کرمانشاه و همزمان در سایر شهرستان های تابعه می باشد.
کارشناسان این معاونت در این دوره ها به آموزش نشانگر رنگی
تغذیه ای، تغذیه سالم و مضرات مصرف قند، نمک و چربی پرداختند. علاوه بر آن برنامه
های دیگری از جمله مسابقه نقاشی، مسابقه حضوری، توزیع میان وعده سالم و اهداء جوایز و
هدایا انجام شد.
گفتنی است در این دوره های آموزشی مدارس مناطق محروم در اولویت قرار داده شد.