به مناسبت روز جهانی غذا، شبکه بهداشت
شهرستان کرند غرب با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جلسات
آموزشی را برای نانواها برگزار کرد.
زندگی شهری و افزایش روز افزون جمعیت
موجب شده تا با تنوع پخت انواع نان ها در نانوایی های روز به روز سلامتی افراد در
رنگ و لعاب فست فودها، غذاهای چرب و آماده، با سس های مختلف و نان سفید رنگ ببازد.
به مناسبت روز جهانی غذا و لزوم
ارتقاء آگاهی اصناف مختلف در زمینه نقش تغذیه در سلامت مردم ، فواید نان های
سبوسدار توسط کارشناسان شبکه بهداشت کرند غرب و سفیران سلامت به نانواها و
خریداران نان در سطح شهر و در آموزش داده شد .
همچنین تراکت های آموزشی در این زمیه
در محل نانوایی نصب گردید.