همایش غذای سالم در روز دوشنبه سوم آبان ماه در روستای رایگان شهرستان هرسین از توابع استان کرمانشاه برگزار شد.
در این همایش که با تلاش معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و شبکه بهداشت و درمان شهرتان هرسین و با مشارکت دهیار و بخشدار و بهورزان برگزار شد، برنامه هایی از قبیل پخت غذای محلی و نان سبوسدار توسط زنان روستا , آموزش تغذیه سالم و فعالیت بدنی و نشانگرهای رنگی تغذیه ای , توجه به برچسب اصالت توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو اجراء گردید.
در پایان برنامه از نفرات برتر با در نظر گرفتن سلامت غذا نوآوری و خلاقیت در پخت غذا تقدیر شد.