دومین جلسه شورای
سلامت و ایمنی غذای استان صبح امروز در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم
پشکی کرمانشاه برگزار شد.
در این جلسه که با
حضور نمایندگان ادارات وارگانها فرمانداری، دادگستری، تعزیرات ، سازمان صنعت،معدن و تجارت، استاندارد و تحقیقات صنعتی، معاونت
بهداشتی ، دانشکده بهداشت ، سازمان جهاد کشاورزی ، شرکت غله و خدمات بازرگانی،
انجمن صنفی کارخانجات، اتحادیه نانوائیها برگزار گردید، با توجه به حساسیت موضوع
آرد و نان به بررسی مشکلات و چالش های موجود در این مقوله پرداخته شد و در پایان مواردی
درراستای بهبود وضعیت آرد ونان استان به تصویب حاضرین در جلسه رسید.