کارگاه ممیزی داخلی و درجه بندی کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بر اساس فرم PRPS امروز
در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.
در
راستای سیاست های سازمان غذا و دارو مبنی بر درجه بندی واحدهای تولیدی از لحاظ وضعیت GMP، وضعیت مواد اولیه بر اساس فرم PRPS، کارگاه آموزشی مربوطه جهت مسئولین فنی واحدی
تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی استان توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد
غذایی درمعاونت غذا و دارو برگزار شد و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی با
نحوة تکمیل فرم مذکور، و راهکارهای ارتقاء و بهبود وضعیت GMP کارخانه آشنا
شدند.