کارگاه آموزشی ایمنی مواد
غذایی برای 370 نفر از معلمین آموزش و
پرورش ناحیه یک کرمانشاه برگزار شد.
در این کارگاه که در
روزهای هفدهم، هجدهم و نوزدهم شهریورماه در سالن اجتماعات دبیرستان پروینی کرمانشاه برگزار
شد مهندس لاله مظفری کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت
غذا و دارو کرمانشاه در خصوص برچسب اصالت کالا و تقلبات مواد غذایی و
بهداشت بوفه های مدارس و تغذبه سالم در مدارس
به ارائه مطلب پرداخت.
گفتنی است این کارگاه با همکاری اموزش و پرورش استان
و ناحیه ١ و مدیریت نظارت بر
مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه برگزار شد.