اختصاص 50میلیارد تومان اعتبار ویژه برای خرید داروهای ضروری

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تأمین 50میلیارد تومان اعتبار برای تهیه داروهای ضروری خبر داد.

دکتر قباد محمدی در نشست خبری معاونت غذا و دارو که امروز چهارشنبه 11مرداد ماه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد گفت: با دستور رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و پس از تشکیل کارگروههای مختلف، 50میلیارد تومان اعتبار جدید علاوه بر اعتبار سالیانه برای تهیه داروهای مورد نیاز استان در نظر گرفته شد.

دکتر محمدی خاطرنشان ساخت: وظیفه مسئولین و دولتمردان در تحریم ها بسیار حائز اهمیت است. باید تلاش شود که قشر ضعیف جامعه کمترین آسیب را در تحریم ها ببیند.

وی با اشاره به پیشرفت صنعت داروسازی در کشور گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دانشمندان ایرانی توانسته اند صنعت دارویی کشور را متحول کنند تا جایی که رشد این صنعت در چند سال اخیر چشمگیربوده است.