اخبار

جشنواره پخت غذای سالم با تخم مرغ

جشنواره پخت غذای سالم با تخم مرغ

به مناسبت روز تخم مرغ جشنواره پخت غذای سالم با تخم مرغ با همکاری معاونت غذا و دارو و مدرسه ابتدایی پانزده خرداد برگزار شد.

مهندس سونیا خسرویان کارشناس نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این جشنواره به مناسبت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم مرغ در روز چهارشنبه هجدهم مهرماه در مدرسه ابتدایی پانزده خرداد برگزار شد.

وی افزود: در این جشنواره دانش آموزان غذاهای متنوع و سالمی را با استفاده از تخم مرغ تهیه کرده و به معرض نمایش گذاشته بودند. همچنین در خصوص اصلاح الگوی تغذیه برای دانش آموزان مطالبی ارائه شد و درپایان مسابقه ای برگزار گشته و به نفرات برتر جوایزی اهداء شد.

۲۲ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۲۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید