به مناسبت روز تخم مرغ جشنواره پخت غذای سالم با تخم مرغ با
همکاری معاونت غذا و دارو و مدرسه ابتدایی پانزده خرداد برگزار شد.
مهندس سونیا خسرویان کارشناس نظارت بر مواد غذایی و آرایشی
و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: این جشنواره به
مناسبت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم مرغ در روز چهارشنبه هجدهم مهرماه در مدرسه
ابتدایی پانزده خرداد برگزار شد.
وی افزود: در این جشنواره دانش آموزان غذاهای متنوع و سالمی
را با استفاده از تخم مرغ تهیه کرده و به معرض نمایش گذاشته بودند. همچنین در خصوص
اصلاح الگوی تغذیه برای دانش آموزان مطالبی ارائه شد و درپایان مسابقه ای برگزار
گشته و به نفرات برتر جوایزی اهداء شد.