معاون غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و اداره کل استاندارد استان کرمانشاه خبر داد.
دکتر قباد محمدی گفت: این تفاهم نامه در راستای دست یابی به
اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز و برنامه های توسعه جمهوری اسلامی ایران از جمله
برنامه ششم توسعه و بند 24 سیاست های کلی اقتصادی مقاومتی، همکاری نهادهای علمی ،
فناوری واجرایی در زمینه های علمی ، فنی ، آموزشی، پژوهشی ، فرهنگی و اجرایی ضروری
منعقد شد.
وی با اشاره به اینکه این تفاهم نامه میتواند در پیشبرد
اهداف توسعه ای کوتاه مدت و بلند مدت، نقش شایانی داشته باشد افزود: این تفاهم
نامه ضمن تایید و رعایت مفاد تفاهم نامه منعقده فی ما بین سازمان ملی استاندارد و
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورخ 11/4/93 منعقد گشته است.
دکتر محمدی خاطرنشان ساخت: این تفاهم نامه در راستای برنامه
های مدون اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو و با هدف استفاده از ظرفیت ها و
امکانات متقابل در جهت تدوین و تجدید نظر استاندارد، ارتقاء کیفیت تولیدات صنایع
غذایی و بهداشتی استان، کمک به پیشبرد تامین سلامت و امنیت مصرف کنندگان، استفاده
متقابل از امکانات و نتایج آزمایشگاهی ، پژوهشی و آموزشی ، حمایت از کلیه پژوهش
های تولید محور و سلامت محور که بصورت همکاری های مشترک است منعقد شده است.
وی در پایان زمینه های همکاری منعقد شده در این تفاهم نامه
را 1- مشارکت در تعین، دیون و نشر استانداردهای ملی 2 -مشارکت در تهیه و تدوین پیش
نویس استانداردهای بین المللی 3 - مشارکت در تشکیل و پیشرفت شورای استاندارد در
استان 4 - مشارکت در تهیه و تدوین پیش نویس استانداردهای کالا و خدمات دانش بنیان
براساس تولیدات استان و استانداردهای کارخانه ای 5 - برنامه ریزی و مدیریت جهت
توسعه محصولات سالم و ارگانیک با همکاری سازمان جهاد کشاورزی 6 - همکاری در زمینه
ترویج فرهنگ استاندارد و رعایت الزامات سیب سلامت و چراغ راهنمای محصولات غذایی در
بین آحاد جامعه از طریق رسانه ها ، چاپ و انتشار پملفت های آموزشی 7 - برگزاری
همایش ها ، دوره ها و سمینارهای آموزشی مشترک عنوان کرد.