جلسه آموزشی شناخت و پیشگیری از انواع مسمومیت ها

رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزشهای مردمی و مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری جلسه آموزشی شناخت و پیشگیری از انواع مسمومیت ها برای دانش آموزان و دبیران شهرستان هرسین خبر داد.

دکتر وریا رحیمی با اعلام این خبر گفت:  در دومین روز از هفته پیشگیری از مسمومیت ها، جلسه اموزشی با حضور دانش آموزان و دبیران شهرستان هرسین حول محور معرفی انواع مسمومیت ها و پیشگیری از انها و اقدامات اولیه در برخورد با فرد مسموم توسط کارشناسان دارویی مرکز دکتر الهام جعفری فر و دکتر سپیده احمدوند برگزار شد.

وی افزود: این جلسه آموزشی به صورت فعال و با پرسش و پاسخ و اهدای جوایز به دانش آموزان انجام شد و در پایان جسوالاتی از محورهای جلسه طرح و به دانش آموزانی که پاسخ صحیح را ارائه دادند جوایزی اهداء شد.