مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
از برگزاری کارگاه محصولات فراسودمند خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: در این کارگاه که در
روز 24 آذرماه برای کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی و کارشناسان آزمایشگاه
این معاونت و نیز کارشناسان نظارت بر مواد غذایی شهرستان های تابعه در سالن جلسات
معاونت غذا و دارو برگزار شد. پروفسور احسان صادقی عضو هیات علمی و رییس دانشکده
علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص تعریف غذاهای
فراسودمند از دیدگاه مراجع بین المللی و دلایل توسعه هدفمند و اجتناب ناپذیر این مواد مطالبی را ارائه داد.
گفتنی است محصولات فراسودمند به مواد غذایی گفته می شود که در کنار خواص تغذیه ای ذاتی
خود در بهبود سلامتی و تندرستی افراد مورد نظر موثر می باشند .