مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از
برگزاری کارگاه نانو تکنولوژی در صنایع غذایی خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه که
در روز شنبه 29 دی ماه و با حضور کارشناسان مدیریت مدیر نظارت بر مواد غذایی،
آرایشی و بهداشتی و کارشناسان غذا و دارو شبکه
های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار شد دکتر احسان صادقی عضو هیأت علمی و رییس
دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در خصوص نانو تکنولوژی و کاربرد آن در صنایع
غذایی مطالبی را برای شرکت کنندگان ارائه داد.