مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو کرمانشاه از کشف و توقیف 1328 کیلو گرم انواع سوسیس و کالباس
تاریخ مصرف گذشته و 440 کیلوگرم ضایعات مرغی از یکی از کارخانجات فرآورده های
گوشتی خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: طی
بازرسی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از یک کارخانه تولید فرآورده های گوشتی که در روز
چهارشنبه یکم اسفندماه انجام شد، 1328 کیلو گرم انواع سوسیس و کالباس تاریخ مصرف گذشته
و 440 کیلوگرم اسکلت و ضایعات مرغی کشف و توقیف شد.
وی افزود: این بازدید در قالب طرح تشدید بازرسی
ها و به منظور اجرای مصوبات دهمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان کرمانشاه
انجام شده است.
دکتر مستوفی خاطرنشان ساخت: پرونده این کشف برای
رسیدگی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع شد.