اخبار

برگزاری کارگاه آموزش بهداشت وسلامت نان

برگزاری کارگاه آموزش بهداشت وسلامت نان

 کارگاه آموزش بهداشت وسلامت نان جهت کلیه خبازان  شهرستان هرسین و کارشناسان بهداشت محیط  شبکه بهداشت ودرمان این شهرستان برگزار شد.

در این جلسه ی آموزشی  که در روز سه شنبه سی ام بهمن ماه برگزار شد، مهندس مظفری مسئول آموزش اداره نظارت بر مواد غذایی  درخصوص تلکیف نانوائیها در فرایند تهیه ، پخت و عرضه ی نان در محیط های کاملا بهداشتی و پیرامون کیفیت نان و بهترین شرایط تهیه خمیر و پخت نان ، مضرات استفاده از جوش شیرین ونمک بیش از حد مطالب ارائه داد.

گفتنی است جلسه با پرسش و پاسخ شرکت کنندگان به پایان رسید.

  

۴ اسفند ۱۳۹۷ ۱۱:۵۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید