کارگاه آموزش بهداشت وسلامت
نان جهت کلیه خبازان شهرستان هرسین و کارشناسان
بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان این
شهرستان برگزار شد.
در این جلسه ی آموزشی که در روز سه شنبه سی ام بهمن ماه برگزار شد، مهندس
مظفری مسئول آموزش اداره نظارت بر مواد غذایی
درخصوص تلکیف نانوائیها در فرایند تهیه ، پخت و عرضه ی نان در محیط های کاملا
بهداشتی و پیرامون کیفیت نان و بهترین شرایط تهیه خمیر و پخت نان ، مضرات استفاده از
جوش شیرین ونمک بیش از حد مطالب ارائه داد.
گفتنی است جلسه با پرسش و
پاسخ شرکت کنندگان به پایان رسید.