مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل
معاونت غذا و دارو کرمانشاه از برگزاری کارگاه شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی،
سنتی و مکمل، فرآورده های متابولیک و شیرخشک در داروخانه برای کارشناسان معاونت
غذا و دارو خبر داد.
دکتر کیومرث رحیمی با اعلام این خبر گفت: در این
کارگاه که در روز یکشنبه پنجم مردادماه و باحضور کارشناسان معاونت غذا و دارو
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد دکتر سپیده
الماسی در خصوص شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، فرآورده های
متابولیک و شیرخشک در داروخانه برای شرکت کنندگان مطالبی را ارائه نمود.