اخبار

کارگاه شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل برگزار شد

کارگاه شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل برگزار شد

مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو کرمانشاه از برگزاری کارگاه شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، فرآورده های متابولیک و شیرخشک در داروخانه برای کارشناسان معاونت غذا و دارو خبر داد.

دکتر کیومرث رحیمی با اعلام این خبر گفت: در این کارگاه که در روز یکشنبه پنجم مردادماه و باحضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سالن جلسات این معاونت برگزار شد دکتر سپیده الماسی در خصوص شرایط نگهداری فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل، فرآورده های متابولیک و شیرخشک در داروخانه برای شرکت کنندگان مطالبی را ارائه نمود.

۵ اسفند ۱۳۹۷ ۱۴:۴۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید