کارگاه آموزشی آشنایی با مجوزهای
بهداشتی غذا و داروجهت کارشناسان و کاردانان بهداشت
محیط و حرفه ای شهرستان پاوه از توابع استان کرمانشاه برگزار شد.
در این کارگاه که در روز یکشنبه پنجم اسفندماه
و در شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه برگزار شد مهندس لاله مظفری در خصوص انواع
مجوزهای بهداشتی و نیز نحوه پایش و نظارت بر سطح عرضه مطالبی ارائه نمود.
همچنین نحوه نظارت بر عرضه کالاهای خوراکی و
آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در ایام نوروز و نیز آموزش به مسافران نوروزی در این
ایام از دیگر موارد آموزشی در این کارگاه یک روزه بود.