معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: 27 محصول کشاورزی به طور مداوم
از میادین عرضه میوه و تره بار نمونه برداری شده و در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو
آزمایش می شود.
دکتر قباد محمدی در جلسه بررسی زمینه های افزایش همکاری معاونت غذا و دارو و جهاد
کشاورزی که در روز سه شنبه مورخ 14بهمن ماه و با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه
رازی، اعضای سازمان تحقیقات و سازمان نظام مهندسی علوم دامی و مدیران معاونت غذا و
دارو در دفتر این معاونت برگزار شد گفت: پایش محصولات کشاورزی یکی از وظایف این
معاونت است. در این طرح به صورت مداوم از 27 محصول کشاورزی استان برای تعیین باقی
مانده سموم و آفات کشاورزی توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی نمونه
برداری شده و در آزمایشگاه رفرانس کنترل غذا و دارو این معاونت مورد بررسی و
آزمایش قرار می گیرد.
وی افزود: یکی دیگر از وظایف این
معاونت کنترل مواد اولیه قبل از ورود به کارخانجات مواد خوراکی و آشامیدنی از نظر
کیفیت و سلامت مواد اولیه است. در واقع هیچ مواد اولیه ای نمی تواند وارد کارخانه
تولید مواد خوراکی شود مگر اینکه سلامت آن توسط غذا و دارو تایید شده باشد.
دکتر محمدی عنوان کرد: صنعت گوشت و محصولات دامی نیز باتوجه اهمیت و گستره
عرضه و مصرف آن، باید به درستی پایش شده و در مورد نظارت و ارزیابی دقیق قرار گیرد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان ساخت: باید شیوه نامه
ای مشخص تهیه و اجرا شود و شرح وظایف هر سازمان و ارگان در خصوص نظارت بر صنعت
گوشت و محصولات دامی دقیقاًمشخص شده و نقش هر ارگان تعیین گردد.
سند نظارتی آرد و نان در دست تنظیم است
دکتر شهریار مستوفی مدیر نظارت بر
مواد غذایی، آرایشی بهداشتی معاونت غذا و
دارو نیز در ادامه افزود: مشکلات متعددی در حوزه آرد و نان وجود دارد که زمینه های بسیار مهمی را برای
همکاری بین معاونت غذا دارو و اداره کل
جهاد کشاورزی استان فراهم می آورد.
وی به برگزاری کارگروه سلامت آرد و نان استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: در
جلسه کارگروه سلامت آرد و نان در استان مقرر شده است سندی با همکاری ارگان های ذی
ربط تهیه و تنظیم گردد که تمامی معضلات حوزه آرد و نان و نحوه پیگیری و بهبود
کیفیت آن در آن سند تدوین شود.