مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم
پزشکی کرمانشاه از آمادگی 10تیم بازرسی برای نظارت بر واحدهای تولیدی مواد خوراکی،
آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی در ایام نوروز خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی در مصاحبه با
روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت: در ایام نوروز 10 اکیپ بازرسی متشکل از
کارشناسان نظارت بر مواد غذایی بر واحدهای تولیدی و واحدهای کارگاهی دارای پروانه
بهداشتی در حوزه مواد خوراکی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی نظارت خواهند داشت.
وی عنوان کرد: همراهی و همکاری ما با کارشناسان معاونت بهداشتی که نظارت و
کنترل سطح عرضه را برعهده دارند در این ایام بیشتر شده و با جدیت دنبال خواهد شد.
دکتر مستوفی افزود: در سطح شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها نیز کارشناسان
نظارت بر مواد غذایی آماده هستند که نظارت لازم و کافی را در این خصوص اعمال کنند.
وی به سفرهای نوروزی به استان کرمانشاه
اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه در ایام نوروز عرضه سوغات خوراکی
کرمانشاه از قبیل نان برنجی ، کاک، نان خرمایی و روغن حیوانی بسته بندی شده رونق
بسیار زیادی دارد، تمهیدات لازم برای
نظارت بیشتر بر واحدهای دارای شناسه بهداشتی تولید این محصولات در نظر گرفته شده
است.
وی در افزود: همچنین در هنگام خرید این محصولات و هرگونه فرآورده خوراکی به
تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه بهداشتی و سیب سلامت و نیز شرایط نگهداری آن
محصول در مکان عرضه توجه شود. و در هنگام
خرید کالاهای سلامت محور وارداتی مخصوصاً اقلام آرایشی و بهداشتی خارجی به برچسب
اصالت و سلامت کالا دقت لازم به عمل آید.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو عنوان کرد:
هموطنان گرامی می توانند در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در محصولات موضوع را با
شماره تلفن 37106232 واحد شکایات مدیریت
نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا ودارو در میان بگذارند تا در
اسرع وقت به شکایت آنها رسیدگی شود.