پیام تبریک معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرارسیدن سال نو

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  طی پیامی فرارسیدن سال نو را تبریک گفت.

دکتر قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طی پیامی فرارسیدن سال نو را به خانواده بزرگ غذا و دارو  تبریک گفت.

متن پیام دکتر محمدی به شرح زیر است:

خدا را سپاسگزارم سال نو را در حالی آغاز می کنیم که توانسته ایم با یاری پروردگار متعال و با کوشش بی وقفه و همت بلند شما همکاران گرامی و زحمتکش از سد فراز و نشیب بسیار و مشکلات عدیده بگذریم و گامهای مهمی در جهت ارتقاء سطح سلامت مردم عزیز کشورمان برداریم.

امیدوارم در آستانه فرارسیدن روزهای نویدبخش بهار و آغاز سال نو همواره سالی توام با سلامت، سعادت و شادکامی را در کنار خانواده محترم سپری نمایید.

فرصت را غنیمت شمرده از تلاش شبانه روزی یکایک همکاران محترم در طول سال گذشته تشکر و قدردانی می نمایم.