بازدید دکتر شیرزادیان از مرکز EOC دانشگاه

مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه صبح اولین روز بهار 98 از مرکز عملیات اضطراری فوریت های پزشکی دانشگاه ( EOC ) بازدید کرد.

دکتر شیرزادیان این مرکز را یکی از مهمترین ارکان حوزه درمان در زمان بروز بحران هایی همچون زمین لرزه، سیل و سایر سوانح و بلایا دانست و گفت: هر قدر این نهاد دانشگاه توانایی بیشتری داشته باشد به همان ترتیب در زمان بحران میزان خسارات و آسیب های حاصله کمتر خواهد بود. وی در ادامه از عزم راسخ مسئولین دانشگاه در زمینه ترقی و توسعه این مرکز خبر داد و اظهار امیدواری کرد سیر توسعه و تعالی این مرکز استراتژیک در سالجاری سرعت و شتاب بیشتری بگیرد.شیرزادیان در پایان ضمن خیر مقدم به میهمانان نوروزی خاطرنشان کرد مراکز درمانی سطح استان در زمینه تأمین تجهیزات و ملزومات پزشکی کوچکترین کمبودی ندارند و کارشناسان این مدیریت همواره در ایام نوروز بصورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی به تمامی عزیزان استان هستند.