اخبار

سند 'نان' کرمانشاه در حال تدوین است

سند 'نان' کرمانشاه در حال تدوین است

مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پیگیری برای تدوین سند نان استان خبر داد و گفت: تدوین این سند با هدف اصلاح میزان نمک، پی‌اچ(نشانگر مقدار مصرف جوش شیرین) و بلانکیت(هیدروسولفیت سدیم) نان با یک برنامه عملیاتی در دستور کار است.

دکتر شهریار مستوفی در نشست خبری که در روز دوشنبه دوم اردیبهشت به مناسبت هفته سلامت برگزار شدافزود: سند نان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان در حال تدوین است.
کاهش اسیدهای چرب ترانس و اشباع در روغن های تولیدی استان، کاهش نمک و قندهای ساده در فرمولاسیون مواد غذایی، نصب لوگو بر روی محصولات تراریخته برای اطلاع مصرف‌کنندگان، غنی‌سازی آرد استان و پایش و پالایش محصولات آفت‌کش‌ها، فلزات سنگین و نیترات در 39 محصول کشاورزی از دیگر اقدام هایی بود که دکتر مستوفی به آن اشاره کرد و گفت: این خدمات در سال 98 هم با جدیت پیگیری و تداوم می یابد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در سال 97 از 267 واحد تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و 76 واحد کارگاهی استان هزار و 486 مورد بازرسی داشته‌ایم.
او افزود: در این بازدیدها 617 مورد نمونه برداری از تولیدات واحدها صورت گرفت که 11 درصد آنها با استانداردهای انطباق نداشت و برخوردهای لازم قانونی با آنها صورت گرفت.
دکتر مستوفی همچنین با بیان اینکه بیش از 98 مورد پروانه ساخت برای تولید مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی صادر شده گفت: هم اکنون 100 درصد محصولات تولیدی استان نشانگر رنگی تغذیه دارند.
به گفته او، در سال رونق تولید، الکترونیکی شدن صدور پروانه های بهداشتی بهره برداری از طریق سامانه تی‌تک هم در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار دارد.

۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۸:۳۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید