تجهیز و افتتاح بیمارستان 64 تختخوابی پاوه

تجهیز و افتتاح بیمارستان 64 تختخوابی قدس شهرستان پاوه

دکتر شیرزادیان مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه طی مصاحبه ای با میز خبر روابط عمومی دانشگاه به تشریح روند تجهیز و راه اندازی بیمارستان جدیدالاحداث شهرستان پاوه پرداخت. مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه گفت: جهت تأمین تجهیزات این بیمارستان نوبنیاد که از مطالبات بحق مردم شریف شهرستان پاوه و اورامانات می باشد حدود 150 میلیارد ریال ( پانزده میلیارد تومان ) هزینه گردیده است. ایشان اضافه نمود از جمله بخشها و امکانات قابل توجه در بیمارستان مذکور می توان به چهار اتاق عمل مجهز، ده تخت ویژه شامل چهار تخت ICU و چهار CCU مجهز، دو تخت NICU و دو تخت SCN ، بخش رادیولوژی دیجیتال، بخش CSR کاملاً مجهز و به روز با دارا بودن دو دستگاه اتوکلاو بخار، ابزارشوی دیجیتال ، چهار تخت LDR (بلوک زایمان)، آزمایشگاه مجهز، بخشهای بستری مجهز و...اشاره داشت.

ایشان این موفقیت و دستآورد را که با پیگیری های مسئولین ارشد دانشگاه از جمله ریاست محترم، معاونین محترم توسعه، درمان، غذا و دارو و تلاشهای شبانه روزی مدیریت تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه حاصل شده است به عموم مردم شریف منطقه تبریک و تهنیت گفت. گفتنی است این مرکز مقرر است بعد از ماه مبارک رمضان و با حضور مقام محترم وزارت مورد بهره برداری قرار گیرد.