مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و
دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از کشف و توقیف سیصدو هفتاد و پنج کیلوگرم
ضایعات مرغ خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: در بازرسی به عمل
آمده توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با همراهی
نمایندگان سازمان صنعت، معدن و تجارا، اداره کل تعزیرات حکومتی و اداره دامپزشکی
کرمانشاه که در روز سه شنبه 24 اردیبهشت ماه انجام شد، از یک شرکت توزیع فرآورده های گوشتی 375 کیلوگرم ضایعات مرغ کشف و
توقیف شد.
وی افزود: متاسفانه برخی از شرکت های تولید فرآورده های
گوشتی به جای استفاده از گوشت مرغ از خمیر مرغ استفاده می کنند که این کار به دلیل
غیر بهداشتی بودن این خمیر که از ضایعات مرغ و تحت شرایط کاملا غیر بهداشتی و به
صورت زیرزمینی و غیرمجاز تهیه می شود تخلف محسوب می گردد.
دکتر شهریار مستوفی عنوان کرد: پرونده این تخلف برای رسیدگی
و طی کردن مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.