یک واحد غیرمجاز تولید و بسته بندی نان در کرمانشاه پلمب شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد. یک واحد غیر مجاز تولید و بسته بندی نان در کرمانشاه پلمب شد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: در روز یکشنبه 29 اردیبهشت ماه رأس ساعت چهار و سی دقیقه بامداد کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یک واحد تولیدی و بسته بندی غیرمجاز  نان را پس از پس از یک هفته بررسی و پیگیری دقیق و اخذ حکم از مقام محترم قضایی پلمب کردند.

وی افزود : باتوجه به اینکه واحد مذکور در حال تولید و بسته بندی نان به صورت مخفیانه در ساعات نیمه شب بود کارشناسان نسبت به توقف و پلمب خط تولید اقدام نمودند.

دکتر مستوفی عنوان کرد: پرونده این مورد جهت اقدامات قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد .

وی افزود: از همشهریان عزیز تقاضامندم در هنگام خرید نان های بسته بندی شده به تاریخ تولید و انقضاء توجه کنند و موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن رسیدگی به شکایات مدیریت نظارت برمواد غذایی معاونت غذا و دارو (37106232) اعلام نمایند.