تجهیز و بهره برداری گام به گام از تخت های ویژه استان

مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه در حاشیه افتتاح بخش ICU3 مرکز آموزشی درمانی طالقانی کرمانشاه این خبر را اعلام کرد و افزود، بدنبال تلاش و پیگیری های مستمر تیم مدیریتی دانشگاه، ریاست محترم، معاونت محترم غذا و دارو، توسعه، درمان و مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه، تفاهمنامه تجهیز و بهره برداری نزدیک به 50 تخت ویژه در دانشگاه با وزارت متبوع منعقد گردیده که در آغاز طرح خوشبختانه تجهیزات پزشکی مورد نیاز 14 تخت ICU در مرکز آموزشی درمانی طالقانی کرمانشاه در فاز اول شامل 14 دستگاه ونتیلاتور، 14 دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی بهمراه سیستم سانترال، 14 دستگاه تخت الکتریکال ویژه، 14 دستگاه تشک مواج، 2 دستگاه الکتروشوک و ... تحویل مرکز و امروز مورد بهره برداری قرار می گیرد و حواله تجهیزات پزشکی 14 تخت دوم ( فاز دوم ICU این مرکز ) دریافت گردیده و در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از فاز دوم این بخش خواهیم بود.

دکتر شیرزادیان همچنین اضافه کرد که تجهیزات پزشکی دو تخت ICU نیز به مرکز آموزشی درمانی معتضدی تحویل گردیده و در آینده نزدیک نیز شاهد بهره برداری از این دو تخت در مرکز مذکور می باشیم. همچنین ایشان از پیگیری های مستمر دانشگاه به منظور دریافت تجهیزات پزشکی سایر تخت های موضوع تفاهمنامه خبر داد و اظهار امیدواری نمود در آینده نزدیک با دریافت این امکانات و همچنین تامین نیروی انسانی مورد نیاز شاهد تحول بزرگی در ارائه خدمت ویژه پزشکی به مردم شریف استان خواهیم بود.

افتتاح - بیمارستان طالقانی