اطلاعیه فراخوان تأسیس داروخانه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان

از آنجا که معاونت غذا و  دارو در نظر دارد نه(9) باب داروخانه روزانه در شهر سنندج ، شش(6) باب داروخانه روزانه در شهرستان مریوان، پنج(5) باب داروخانه روزانه در شهرستان بانه، یک(1) باب داروخانه در شهر دلبران از توابع شهرستان قروه، یک(1) باب داروخانه در شهر موچش از توابع کامیاران، یک(1) باب داروخانه در روستای سیدلو از توابع شهرستان بانه، یک (1) باب داروخانه روزانه در شهر دیواندره، یک(1) باب داروخانه روزانه در دهکلان و یک(1) باب داروخانه روزانه در شهرستان بیجار تأسیس نماید. لذا متقاضیان در نوبت تأسیس، در صورت تمایل می توانند مدارک مورد نیاز به شرح زیر را به منظور بررسی حداکثر تا تاریخ 10/298 به این معاونت تحویل فرمایند. بدیهی ست پس از مهلت مقرر هیچ حقی برای شما و هیچ تعهدی برای این معاونت متصور نخواهد بود و عدم تحویل مدارک در زمان یاد شده به معنی انصراف از تأسیس داروخانه در این نوبت استعلام تلقی می شود . مدارک مورد نیاز:1) کلیه مدارک تحصیلی داروسازی 2) مدارک مربوط به کسب امتیاز ایثارگری 3) مدارک مربوط به کسب امتیاز بومی بودن(ملاک بومی بودن تولد یا 5 سال تحصیل یا 5 سال سابقه کار پیوسته در استان کردستان باشد) 4) مدارک مربوط به سابقه کار از ابتدا تا تاریخ استعلام 5) تکمیل فرم امتیاز بندی متقاضی تأسیس داروخانه.

آدرس سنندج: خیابان پاسداران پایین تر از میدان انتظام داخل دانشگاه علوم پزشکی معاونت غذا و دارو واحد امور داروخانه ها تلفن تماس 08733666646 داخلی 614 مراجعه نموده بدیهی است مهلت مذکور قابل تمدید نبوده و به درخواست ها و مراجعات بعد از موعد مقرر ترتیب اثر داد نخواهد شد.