برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه

کارگاه یک روزه اصول و مبانی سیستم های تصویربرداری دیجیتال در روز چهارشنبه مورخ 98/04/05 راس ساعت هشت و سی دقیقه در مجتمع فرهنگی بوستان با محوریت مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید. در این کارگاه دکتر کمالی اصل و مهندس آذیش به عنوان سخنران به طور تخصصی به مفاهیم و اهمیت نقش دستگاه های تصویربرداری دیجیتال و همچنین مدلها و عملکرد این دستگاه ها پرداختند.

دکتر تورج شیرزادیان مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص برگزاری کارگاه مذکور گفت؛  علاوه بر تبادل اطلاعات میان شرکت کنندگان، در این کارگاه ها مفاهیم نظری با فعالیت های عملی همراه شده و خروجی آن یادگیری کاربردی مفاهیم آموزشی توسط شرکت کنندگان خواهد بود. ایشان اضافه کرد که مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همواره یکی از مهمترین اهداف و برنامه هایش را به روز رسانی اطلاعات و معلومات پرسنل و کارشناسانش در مراکز درمانی استان عنوان و در این راستا بطور منظم کارگاه های آموزشی برگزار می کند.

کارگاه آموزشی