نشست بررسی تامین داروی ایثارگران برگزار شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برگزاری نشست بررسی مشکلات و چالش های تامین داروی ایثارگران و مشکلات پیش روی داروخانه ها در این خصوص خبر داد.

دکتر قباد محمدی در این جلسه که در روز دوشنبه ۲۵ شهریور ماه در دفتر معاونت غذا و دارو با حضور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیران شرکت بیمه دی،رئیس انجمن داروسازان و معاون درمان و برخی از مدیران دانشگاه برگزار شد گفت: باتوجه به تاکید استاندار محترم در خصوص بررسی مشکلات داروخانه‌ها و تامین داروی ایثارگران این جلسه برگزار شد.

وی افزود:فرایند دریافت نسخه و تحویل دارو در خصوص بیماران خانواده محترم ایثارگران  دارای پیچیدگی هایی است که باید بررسی و تسهیل شود.

معاون غذا و دارو خاطر نشان ساخت: اکنون دانشگاه علوم پزشکی برای تحویل داروی  بیماران خاص از قبیل هموفیلی و تالاسمی روند را به گونه ای تسهیل  کرده است که داروی آنها بدون فوت وقت و بدون هیچگونه مشکلی عرضه می شود.