برگزاری مراسم روز جهانی غذا در شبکه های بهداشت و درمان استان

مراسم روز جهانی غذا  توسط شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های استان برگزار شد.

برگزاری مراسم روز جهانی غذا توسط  شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاوه در مدرسه محروم روستای تین در بخش باینگان با حضور رییس مرکز بهداشت, کلیه واحدهای ستادی مرکز بهداشت و برگزاری برنامه های آموزشی توسط واحد تغذیه و آموزش بهداشت, سخنرانی رییس مرکز بهداشت پاوه, توزیع میان وعده غذایی گرم(عدسی), برگزاری مسابقه نقاشی, توزیع ۴۰ پک بهداشتی شاما مسواک, خمیردندان و شامپو به ارزش ۲۰ میلیون ریال بین تمام دانش آموزان برگزار شد.

در شبکه بهداشت و درمان شهستان روانسر نیز برنامه صبحانه سالم به مناسبت روز جهانی غذا در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

همچنین شبکه بهداشت و درمان دالاهو نیز برنامه هایی از قبیل آزمایش قند و چربی  پرسنل شبکه، صبحانه سالم در شبکه با حضور سرپرست شبکه و پرسنل . توزیع صبحانه در موکب اربعین و توزیع پمفلت آموزشی در موکب. برگزاری  مسابقه نقاشی در یکی از مدارس شهر دالاهو به مناسبت روز جهانی غذا و اهدا جوائزی از قبیل کیف و لقمه سالم و آموزش در خصوص برچسب اصالت در مدرسه  مناطق محروم شهرستان به مناسبت روز جهانی غذا برگزار کرد.