همایش
سفیران سلامت توسط اداره کل آموزش و پرورش
استان کرمانشاه و با همکاری معاونت غذا و
دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با شعاراصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا سلامت
برگزار شد. .
مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی دانشگاه در همایش سفیران سلامت
که در روز دوشنبه 20 آبان ماه برگزار شد با بیان اینکه پنج عامل
خطر از عوامل خطرساز در بیماریهای غیرواگیر تغذیه ای است گفت: مصرف بالای نمک، قند
و چربی و مصرف کم میوه و سبزی از عوامل مهم
تغذیه ای به شمار میروند.
دکتر
شهریار مستوفی خاطر نشان کرد که چاقی و فشار خون و کلسترول بالا نیز که مرتبط با تغذیه
ناسالم می باشد از عوامل مهم بروز بیماریهای غیرواگیر به شمار آمده وهمچنین ۳۰ درصد
سرطانها را با چاقی مرتبط می باشد.
وی در پایان توصیه کرد: که با اصلاح
شیوه زندگی در رژیم غذایی مناسب ۵۰ درصد از بیماریهای قلبی
و عروقی و ۹۰ درصد دیابت و ۳۰ درصد سرطانها کاسته می
شود