کارگاه آموزش نشانگر رنگی تغذیه ای و مواد غذایی تراریخته
برای مراقبین سلامت، با همکاری اموزش و پرورش برگزار شد.
مهندس لاله مظفری کارشناس آموزش مدیریت نظارت بر مواد
غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در این کارگاه که درروز یکشنبه دهم آذرماه
برگزار شد گفت: تغذیه مناسب و متنوعی که از شرایط اعتدال برخوردار باشد می تواند یکی
از اساسی ترین پایه های سلامتی را به خود اختصاص دهد. به همین جهت هنگامی که دانش آموز
وارد مدرسه می شود باید به تغذیه وی با دقت خاصی توجه شود.
وی همچنین به تقلبات
موجود در برخی از مواد غذایی اشاره کرد و افزود: باید به دانش آموزان نحوه صحیح خرید
مواد غذایی و توجه به مجوزهای بهداشتی لازم از جمله پروانه بهداشتی ساخت و برچسب اصالت
و سلامت کالا آموزش داده شود.
مهندس مظفری در ادامه به آموزش برچسب اصالت و سلامت کالا و
نیز آشنایی با مواد غذایی تراریخته مطالبی را ارائه داد.