معاون
غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به شایعات در فضای مجازی در
خصوص مسمومیت شیر پاستوریزه بر سالم بودن این محصول لبنی در استان تاکید کرد.
به
گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پروفسور
قباد محمدی گفت: خوشبختانه شیر
پاستوریزه موجود
در استان کرمانشاه مورد تایید و سالم گزارش شده است.
او
گفت: حد مجاز آفلاتوکسین در شیر پاستوریزه در کشور یک دهم ppb است و باتوجه به اینکه آفلاتوکسین شیر، از یک
دهم بالاتر باشد میزان ppb شیر
پاستوریزه در استان سه صدم ارزیابی شده است و این میزان برای شیر استان مجاز است.
دکتر
محمدی تاکید کرد: مردم نگران شیر پاستوریزه عرضه شده در استان کرمانشاه نباشند،
زیرا به طور مداوم بازرسان معاونت از کارخانجات و بازار عرضه آن نمونه برداری کرده
و گزارش میدهند بنابراین شیر مصرفی مردم هیچ مشکلی ندارد.
او اضافه کرد: هم اکنون سرانه شیر و لبنیات در
استان پایینتر از نرم کشوری است.