کارگاه آموزشی آشنایی با تقلبات مواد غذایی و برچسب اصالت و
سلامت کالا برای رابطین سلامت و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر
برگزار شد
مهندس لاله مظفری کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و
بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه در این جلسه که در روز دوشنبه 28 بهمن ماه
درسالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد گفت: هنگام خرید محصولات
خوراکی حتما به آرم سیب سلامت و شماره پروانه بهداشتی ساخت و همچنین نشانگر
رنگی تغذیه ای درج شده برروی بسته بندی
محصولات خوراکی و آشامیدنی توجه شود.
وی افزود: محصولات خارجی وارداتی نیز باید دارای برچسب
اصالت و سلامت باشند که از طرق مختلف می توان اصالت این برچسب را رهگیری نمود.
وی با اشاره به نگرانی مردم در خصوص مصرف محصولات تراریخته
عنوان کرد: تراریخته موضوع تازه ای نیست و هر کدام از ما بارها از محصولات
تراریخته استفاده کرده ایم. جای هیچ نگرانی وجود ندارد و تاکنون هیچگونه مستندات
علمی مبنی بر زیان بار بودن این محصولات ارائه نشده است.