اخبار

کارگاه آموزشی آشنایی با تقلبات مواد غذایی

کارگاه آموزشی آشنایی با تقلبات مواد غذایی

کارگاه آموزشی آشنایی با تقلبات مواد غذایی و برچسب اصالت و سلامت کالا برای رابطین سلامت و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر برگزار شد

مهندس لاله مظفری کارشناس نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو کرمانشاه در این جلسه که در روز دوشنبه 28 بهمن ماه درسالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد گفت: هنگام خرید محصولات خوراکی حتما به آرم سیب سلامت و شماره پروانه بهداشتی ساخت و همچنین نشانگر رنگی  تغذیه ای درج شده برروی بسته بندی محصولات خوراکی و آشامیدنی توجه شود.

وی افزود: محصولات خارجی وارداتی نیز باید دارای برچسب اصالت و سلامت باشند که از طرق مختلف می توان اصالت این برچسب را رهگیری نمود.

وی با اشاره به نگرانی مردم در خصوص مصرف محصولات تراریخته عنوان کرد: تراریخته موضوع تازه ای نیست و هر کدام از ما بارها از محصولات تراریخته استفاده کرده ایم. جای هیچ نگرانی وجود ندارد و تاکنون هیچگونه مستندات علمی مبنی بر زیان بار بودن این محصولات ارائه نشده است.

۳۰ بهمن ۱۳۹۸ ۱۱:۰۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید