توزیع مواد ضدعفونی دست در داروخانه ها برای عموم مردم

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از توزیع مواد ضدعفونی دست در داروخانه ها برای عموم مردم خبر داد.

دکتر قباد محمدی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مرصاد اظهار داشت: در حال حاضر ذخیره یک هفته ای ماسک و ذخیره 20 روزه مواد ضدعفونی کننده دست در مراکز بهداشتی و درمانی استان موجود است.

وی افزود: از روز گذشته توزیع مواد ضدعفونی دست در داروخانه ها برای عموم مردم آغاز شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان داشت: در حال حاضر در داروخانه ها ماسک موجود نیست و در صورتی که موجودی ها افزایش یابد در داروخانه‌ها نیز توزیع خواهد شد.

این مسئول گفت: در خانه‌های بهداشت نیز برای بیماران مشکوک به بیماری کرونا ماسک توزیع می شود.

وی افزود: ماسک توزیع شده در مراکز بهداشتی ویژه افراد مشکوک به بیماری کرونا است.

دکتر محمدی تصریح کرد: ماسک احتکار شده هنوز بدست ما نرسیده اما دستکش و الکل های کشف شده میان مراکز بهداشتی و درمانی توزیع شده است.