پیام معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرا رسیدن سال نو

ای تغییر دهنده دلها و دیده‏ ها * ای مدبر شب و روز * ای گرداننده سال و حالت ها * بگردان حال ما را به نیکوترین حال.

بهار، جوش و خروشی در طبیعت است که هر سال با زیبایی خود،  کشور ما را بیش از همیشه زیباتر می کند. اما سایه ویروس منحوس کرونا در روزهای پایانی سال 98 بر زندگی مردم شریف ایران سایه افکنده و  این جوش و خروش و نزهت آغاز سال و جشن بزرگ ملی را تحت الشعاع قرار داده است.

در این ایام که خدمتگزاران و نگهبانان سلامت مشغول مجاهدت در خط مقدم نبرد با کرونا هستند از شما مردم عزیز مخصوصا مردم مهربان استان کرمانشاه می خواهم که همیاری خود را با خانواده بزرگ و یاری رسان دانشگاه علوم پزشکی و سایر دستگاههای ذی ربط بیشتر کرده و با رعایت موازین بهداشتی و مراقبتی به ما و همنوعان خود کمک کنید.

در پایان از درگاه اقدس الهی برای بیماران شفای عاجل و برای درگذشتگان  رحمت و عفران الهی طلب کرده  و از خداوند منان می‌خواهم که طبیعت وجود ما را به بهترین و نیکوترین طبیعت‌ها تبدیل کند.

با آرزوی سلامتی برای هموطنان عزیز؛

دکتر قباد محمدی