مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: در راستای حفظ سلامت مصرف
کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی استان و پیشگیری از بیماری کرونا بازدیدهای
مستمر کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی
معاونت غذا و داروی استان از واحدهای تولیدی و همچنین سطح عرضه برقرار است.
دکتر
شهریار مستوفی گفت: سبزیجات یکی از سالم ترین و مفیدترین مواد غذایی هستند که سرشار از ویتامین، مواد معدنی و سایر مواد مغذی
می باشند که برای عملکرد مناسب و سیتم ایمنی
بدن ضروری هستند.افراد هر چقدر سبزیجات بیشتری مصرف کنند، احتمال ابتلای آن ها به انواع
بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، دیابت نوع 2 و برخی انواع سرطان کاهش می یابد.
وی
افزود: کلیه سبزیجات فرآوری شده ( سبزیجات منجمد، کنسرو شده و ...) بایستی دارای پروانه
ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و در شرایط مناسب نگهداری شوندو از خرید سبزیجات بسته بندی شده فاقد مشخصات تولید کننده، مجوز های بهداشتی و آرم
سازمان غذا و دارو خودداری شود.درخصوص ویروس
کرونا مطالعات نشان می دهد که این ویروس ها
در حالت منجمد بسیارپایدار هستند اما این ویروس
با شستن اصولی کامل سبزیجات و میوهها و ضدعفونی کردن آنها از بین میرود. هم چنین پخت کامل نیز به دلیل استفاده از دماهای
بالاتر از ۷۰ درجه
سانتی گراد ویروس را از بین می برد.