اخبار

بازدید از فروشگاه ها و کارگاه های سبزیجات آماده

بازدید از فروشگاه ها و کارگاه های سبزیجات آماده

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی استان و پیشگیری از بیماری کرونا بازدیدهای مستمر  کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان از واحدهای تولیدی و همچنین سطح عرضه برقرار است.

دکتر شهریار مستوفی گفت: سبزیجات یکی از سالم ترین و مفیدترین مواد غذایی هستند  که سرشار از ویتامین، مواد معدنی و سایر مواد مغذی می باشند که برای عملکرد مناسب  و سیتم ایمنی بدن ضروری هستند.افراد هر چقدر سبزیجات بیشتری مصرف کنند، احتمال ابتلای آن ها به انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، دیابت نوع 2 و برخی انواع سرطان کاهش می یابد.

وی افزود: کلیه سبزیجات فرآوری شده ( سبزیجات منجمد، کنسرو شده و ...) بایستی دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و در شرایط مناسب نگهداری شوندو  از خرید سبزیجات بسته بندی شده  فاقد مشخصات تولید کننده، مجوز های بهداشتی و آرم سازمان غذا و دارو خودداری شود.درخصوص  ویروس کرونا مطالعات نشان می دهد که  این ویروس ها در حالت منجمد بسیارپایدار هستند  اما این ویروس با شستن اصولی کامل سبزیجات و میوه‌ها و ضدعفونی کردن آنها از بین می‌رود.  هم چنین پخت کامل نیز به دلیل استفاده از دماهای بالاتر از ۷۰ درجه سانتی گراد ویروس را از بین می برد.

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۰:۱۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید