تسهیل فرآیند صدور مجوزهای واحدهای دانش‌بنیان

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو: فرآیند صدور مجوزهای لازم جهت راه اندازی واحدهای تولیدی و دانش‌بنیان را تا حد امکان تسهیل خواهیم کرد.

دکتر محمدرضا شانه ساز در جلسه بررسی و رفع مشکلات پیش روی شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت که در روز پنج شنبه مورخ ۲۲ خرداد ماه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: حمایت از شرکت‌های دانش بنیان یکی از اهداف ذاتی سازمان غذا و دارو است.

وی افزود:  بر اساس آمارهای منتشر شده بالاترین ارزش صادرات کشور مربوط به کالاهای سلامت محور است.

دکتر قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رتبه سوم کشور را در حیطه فناوری بعد از دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه تهران دارد.

دکتر کامبیز ورمیرا مدیر مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه ادامه داد:  حرکت مناسبی در توسعه زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جهت تهیه مواد اولیه دارویی صورت گرفته است.

در ادامه جلسه شرکت های دانش بنیان استان کرمانشاه مشکلات و چالش های خود را در حوزه تولید و رئیس سازمان غذا و دارو در میان گذاشتند.