کشف و توقیف 100 هزار عدد ماسک

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  از کشف و توقیف یکصد هزار عدد ماسک در شهرستان توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) خبر داد.

دکتر قباد محمدی با اعلام این خبر گفت: در روز پنجشنبه پنجم تیرماه یک دستگاه کامیون حامل یکصدهزار عدد ماسک در گردنه پاتاق سرپل ذهاب توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) توقیف شد که با اعلام به معاونت غذا و دارو، کارشناسان این معاونت جهت پیگیری و بررسی اقلام توقیف شده به محل مذکو رفته و اقلام فوق را مورد بررسی قرار دادند و با توجه به دستور مقام محترم قضایی و با توجه به عرضه خارج از شبکه رسمی توزیع، کلیه ماسک ها به معاونت غذا و دارو انتقال داده شد.

دکتر محمدی خاطرنشان ساخت : پرونده این محموله برای طی کردن مراحل قانونی به مقامات قضایی تسلیم شد.

وی درپایان ازتوجه و هوشیاری  سربازان گمنام امام زمان (عج)، اداره تعزیرات حکومتی اسلام آباد غرب و پلیس آگاهی اسلام آباد غرب به خاطر صیانت از سلامت جامعه تشکر و قدردانی کرد.