اخبار

دو کارگاه آموزشی آلرژن ها در مواد غذایی و غذاهای ارگانیک به صورت مجازی برگزار شد

دو کارگاه آموزشی آلرژن ها در مواد غذایی و غذاهای ارگانیک به صورت مجازی برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو : در راستای برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو و ارتقاء دانش تخصصی کارشناسان معاونت غذا و دارو کرمانشاه  و شبکه های تحت پوشش این معاونت، کارگاه های  آموزشی آلرژن ها در مواد غذایی و غذاهای ارگانیک بصورت مجازی برگزار شد.

 دکتر شهریار مستوفی افزود: در کارگاه  آلرژن ها در مواد  غذایی ،  مباحثی حول محور انواع آلرژن ها ، مواد غذایی مسبب آلرژی و علائم انواع  آلرژی و همچنین  در کارگاه مواد غذایی ارگانیک در خصوص معیار انتخاب انواد مواد غذایی ارگانیک ، مضرات کشاورزی محصولات تهیه شده به روش سنتی و فواید و معایب  زراعت و مصرف مواد غذایی ارگانیک ، مطالب آموزشی توسط جناب آقای دکتر احسان صادقی هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بصورت مجازی برگزار شد .

در پایان دوره ، آزمون بصورت آنلاین در تاریخ های 13/5/99 و 20/5/99  برگزار و قبول شدگان در آزمون امتیاز آموزشی را دریافت خواهند کرد .

۲۲ اَمرداد ۱۳۹۹ ۰۹:۲۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید