مدیر
نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو : در راستای برنامه عملیاتی
سازمان غذا و دارو و ارتقاء دانش تخصصی کارشناسان معاونت غذا و دارو کرمانشاه و شبکه های تحت پوشش این معاونت، کارگاه های آموزشی آلرژن ها در مواد غذایی و غذاهای ارگانیک
بصورت مجازی برگزار شد.
دکتر
شهریار مستوفی افزود: در کارگاه آلرژن ها در
مواد غذایی ، مباحثی حول محور انواع آلرژن ها ، مواد غذایی مسبب
آلرژی و علائم انواع آلرژی و همچنین در کارگاه مواد غذایی ارگانیک در خصوص معیار انتخاب
انواد مواد غذایی ارگانیک ، مضرات کشاورزی محصولات تهیه شده به روش سنتی و فواید و
معایب زراعت و مصرف مواد غذایی ارگانیک ، مطالب
آموزشی توسط جناب آقای دکتر احسان صادقی هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بصورت
مجازی برگزار شد .
در پایان
دوره ، آزمون بصورت آنلاین در تاریخ های 13/5/99 و 20/5/99 برگزار و قبول شدگان در آزمون امتیاز آموزشی را
دریافت خواهند کرد .