شروع توزیع 250 هزار دُز "واکسن آنفلوآنزا" در کرمانشاه از هفته آینده/ خرید فقط با "کارت ملی"

ایسنا/کرمانشاه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از شروع توزیع واکسن آنفلوآنزا در سطح داروخانه های استان از هفته آینده خبر داد.

دکتر قباد محمدی در گفت و گو با ایسنا، سهمیه واکسن آنفلوآنزای استان در سال جاری را 250 هزار دُز عنوان کرد وافزود: این تعداد به تدریج تا پایان مهرماه در سطح استان توزیع می شود، چرا که بهترین زمان تزریق واکسن اواخر شهریور و مهرماه است.

وی افزود: در مرحله اول توزیع، حداقل پنج هزار دُز واکسن از هفته آینده در سطح داروخانه های استان توزیع خواهد شد.

محمدی خاطرنشان کرد: در این مرحله از توزیع واکسن، فقط گروه های در معرض خطر شامل افراد مبتلا به بیماریهای زمینه‌ای، سالمندان بالای 60 سال و نوزادان و کودکان شش ماهه تا 10 سال و نیز زنان باردار مجاز به دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شرط دریافت واکسن را همراه داشتن کارت ملی عنوان کرد وافزود: بیماران زمینه‌ای باید گواهی بیماری خود را نیز همراه داشته باشند.

دکتر محمدی خاطرنشان کرد: با توزیع سری های بعدی واکسن، سایر افراد هم می توانند برای تهیه واکسن آنفلوآنزا به داروخانه های استان مراجعه کنند.

وی یادآور شد: این واکسن ربطی به کرونا نداشته و تنها در بحث پیشگیری از بیماری آنفلوآنزا موثر است.