برگزاری کارگاه مجازی مدل های آموزش سلامت

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از برگزاری  کارگاه  آموزشی مدل های آموزش سلامت  با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه - واحد آموزش سلامت خبر داد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: در کارگاه  مدل های آموزش سلامت که در روز شنبه 22 شهریورماه و به صورت آنلاین برگزار شد،  مباحثی حول محور انواع مدل های آموزش سلامت و کاربرد هریک ازمدل ها در آموزش محورهای سلامت ارائه و مطالب و فایل آموزشی توسط خانم بهجت مرزبان  بصورت مجازی ارائه گردید.

وی افزود: این کارگاه در راستای برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو و ارتقاء دانش تخصصی کارشناسان معاونت غذا و دارو کرمانشاه  و شبکه های تحت پوشش این معاونت برگزار شد. در پایان دوره ، آزمون بصورت آنلاین برگزار و پذیرفته  شدگان در آزمون امتیاز آموزشی را دریافت خواهند نمود.

۲۳ شهریور ۱۳۹۹ ۱۰:۲۹