اخبار

وبینار آموزشی شرح وظایف مسئولین فنی برگزار شد

وبینار آموزشی شرح وظایف مسئولین فنی برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: وبینار آموزشی شرح وظایف مسئولین فنی و قوانین مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی برگزار شد.

دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت:  در این وبینار که  در روز شنبه 29  شهریور ماه و با همکاری انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت کرمانشاه و واحد IT   معاونت غذا و دارو در سالن جلسات معاونت غذا و دارو

و با حضور کلیه مسئولین فنی استان کرمانشاه برگزار شد مهندس لاله مظفری در خصوص شرح وظایف مسئولین فنی : حضور فعال و سرپرستی و تائید امور تولید و نگهداری، نظارت بر شرایط فنی و بهداشتی مؤسسات مشمول قانون، ارزیابی وتائیدتامین کنندگان مواداولیه، کنترل کیفی و بهداشتی مواد اولیه مورد مصرف ومحصولات تولیدی قبل از عرضه به بازار، کنترل کیفی و بهداشتی محصول در سطح عرضه و سایر موارد ابلاغ شده از سوی اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به ارائه مطلب پرداخت.

وی افزود: طبق دستورالعمل اجرایی صدور پروانه ها و مجوزهای بهداشتی ، شرکت در دوره های آموزشی برای مسئولین فنی شاغل در واحدهای تولیدیِ مشمول قانون مواد غذایی و بهداشتی  برای  صدور و تمدید اعتبار پروانه مسئولین فنی از الزامات قانونی سازمان غذا و دارو محسوب می گردد.

۳۰ شهریور ۱۳۹۹ ۰۹:۰۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید