مدیر نظارت بر مواد غذایی،
آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: وبینار آموزشی شرح وظایف مسئولین فنی و قوانین
مواد خوراکی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی برگزار شد.
دکتر شهریار مستوفی با اعلام
این خبر گفت: در این وبینار که در روز شنبه 29 شهریور ماه و با همکاری انجمن مسئولین فنی و کنترل
کیفیت کرمانشاه و واحد IT
معاونت غذا و دارو در سالن جلسات معاونت غذا و
دارو
و با حضور کلیه مسئولین فنی استان
کرمانشاه برگزار شد مهندس لاله مظفری در خصوص شرح وظایف مسئولین فنی : حضور فعال
و سرپرستی و تائید امور تولید و نگهداری، نظارت بر شرایط فنی و بهداشتی مؤسسات مشمول
قانون، ارزیابی وتائیدتامین کنندگان مواداولیه، کنترل کیفی و بهداشتی مواد اولیه مورد
مصرف ومحصولات تولیدی قبل از عرضه به بازار، کنترل کیفی و بهداشتی محصول در سطح عرضه
و سایر موارد ابلاغ شده از سوی اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
به ارائه مطلب پرداخت.
وی افزود: طبق دستورالعمل اجرایی
صدور پروانه ها و مجوزهای بهداشتی ، شرکت در دوره های آموزشی برای مسئولین فنی شاغل
در واحدهای
تولیدیِ مشمول قانون مواد غذایی و بهداشتی برای صدور
و تمدید اعتبار پروانه مسئولین فنی از الزامات قانونی سازمان غذا و دارو محسوب می گردد.