تهیه و توزیع ۱۰۰کپسول اکسیژن بین بیمارستان‌های استان کرمانشاه

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از تهیه و توزیع ۱۰۰ کپسول اکسیژن بین بیمارستان‌های استان کرمانشاه خبر داد.

دکتر قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۰۰ کپسول اکسیژن خریداری شده و تحویل بیمارستان‌های استان خواهد شد که خوشبختانه از نظر تأمین تجهیزات حفاظت فردی در استان کرمانشاه مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: از ابتدای سال ۹۹ برای تأمین تجهیزات سرمایه‌ای بیمارستان فارابی بیش از هفت میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص یافته است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به مشکل کمبود اکسیژن در بیمارستان های اسلام‌آبادغرب، سنقر و کلیایی و کنگاور تصریح کرد: در حال پیگیری و حل مشکل این بیمارستان‌ها هستیم.

وی با اعلام اینکه در حال حاضر تجهیزات ۱۲ تخت آی. سییو بیمارستان فارابی تأمین شده است، گفت: باپیگیری‌های انجام شده آمادگی تجهیز ۵۰ تخت ویژه دیگر را داریم.