مدیر
نظارت برمواد غذایی ،آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: شش واحد
تولیدی فرآورده های لبنی استان کرمانشاه موفق شدند میزان نمک مصرفی در فرمولاسیون دوازده
محصول ((دوغ)) را ازمقدار 8/0گرم درصد به 6/0گرم کاهش دهند.
دکتر
شهریار مستوفی گفت: در راستای سند تفصیلی برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، شش واحد تولیدی فرآورده
های لبنی استان کرمانشاه با نظارت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی با
هماهنگی موفق به کاهش میزان نمک مصرفی در
فرمولاسیون 12محصول ((دوغ)) را ازمقدار 8/0گرم درصد به 6/0گرم درصد شدند.
وی
افزود: این مقدار درکلیه پروانه های صادره درج شده و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
به عنوان یکی از اولین دانشگاه های کشور موفق به انجام این امر مهم شده است.
دکتر
مستوفی خاطرنشان ساخت: با توجه به اینکه بیماریهای قلبی و عروقی و در راس آن فشار
خون یکی ازاصلی ترین عوامل مرگ و میر در جهان و در کشورما محسوب می شود و سالانه
باعث مرگ و میر 98 هزارنفر در کشور می گردد،
بدون شک کاهش مصرف نمک و کاهش میزان آن در فرآورده های غذایی می تواند گام مهمی در کاهش بیماریهای قلبی ، عروقی و فشار
خون باشد.