اخبار

کارگاه اصول و مبانی مقدماتی GMP در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی برگزار شد

کارگاه  اصول و مبانی مقدماتی GMP  در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از برگزاری کارگاه  اصول و مبانی مقدماتی GMP  در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی   به صورت وبینارخبر داد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: در این دوره آموزشی  که  در روز شنبه یکم آذر ماه توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی استان و با همکاری انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه و همچنین واحد IT معاونت غذا و دارو جهت کلیه مسئولین فنی استان کرمانشاه بصورت وبینار در محل سالن معاونت غذا و دارو برگزار شد آقای مهندس بهزاد فرخی ( مسئول کنترل کیفیت مجتمع کشت و صنعت و روغن نباتی ماهیدشت ) درخصوص آشنایی با اصول GMP در صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی و الزامات ملی و بین‌المللی مرتبط با آن، نحوه بکارگیری اصول GMP در صنایع مطالبی را ارائه نمود.

وی افزود: مقرر شد مخاطبین در قالب یک پروژه عملی جهت واحد خود ، چگونگی برقراری، پیاده‌سازی، پایش و نیز تصدیق اصول GMP را تمرین و به اجرا گذاشته و گزارش آن را به واحدآموزش اداره نظارت بر مواد غذایی تحویل دهند.

۲ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید