مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و
بهداشتی معاونت غذا و دارو از برگزاری کارگاه
اصول و مبانی مقدماتی GMP در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی به صورت
وبینارخبر داد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: در این دوره آموزشی که در
روز شنبه یکم آذر ماه توسط مدیریت نظارت بر مواد غذایی استان و با همکاری انجمن مسئولین
فنی و کنترل کیفیت استان کرمانشاه و همچنین واحد IT
معاونت غذا و دارو جهت کلیه مسئولین فنی استان کرمانشاه بصورت وبینار
در محل سالن معاونت غذا و دارو برگزار شد آقای مهندس بهزاد فرخی ( مسئول کنترل کیفیت
مجتمع کشت و صنعت و روغن نباتی ماهیدشت ) درخصوص آشنایی با اصول GMP در صنایع
غذایی آرایشی و بهداشتی و الزامات ملی و بینالمللی مرتبط با آن، نحوه بکارگیری اصول
GMP در صنایع
مطالبی را ارائه نمود.
وی افزود: مقرر شد مخاطبین در قالب یک پروژه
عملی جهت واحد خود ، چگونگی برقراری، پیادهسازی، پایش و نیز تصدیق اصول GMP را تمرین
و به اجرا گذاشته و گزارش آن را به واحدآموزش اداره نظارت بر مواد غذایی تحویل دهند.