سه دستگاه اکسیژن ساز جدید وارد استان می شود

معاون غذا و دارو دانشگاه: با توجه به کمبود اکسیژن در  بیمارستان هایی که در آنها بیمار کرونایی بستری می شود، در مهرماه سال جاری قرارداد خرید سه دستگاه اکسیژن ساز 600 لیتری با کیفیت مناسب توسط دانشگاه منعقد شد.

دکتر قباد محمدی در گفتگو با روابط عمومی معاونت غذا و دارو گفت: این دستگاهها در به بیمارستان های حضرت رسول (ص) جوانرود، فارابی و امام رضا (ع) راه اندازی می شوند.

وی افزود: اولین دستگاهی که در این هفته به استان وارد می شود در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود نصب خواهد شد و انشاالله ظرف حداکثر دو هفته آینده دو دستگاه دیگر نیز در بیمارستان های امام رضا (ع) و فارابی نصب می گردد.

دکتر محمدی تصریح کرد: هزینه خرید این دستگاه ها مجموعا  بالغ بر 6 میلیارد تومان می باشد که توسط معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از منابع داخلی دانشگاه تامین اعتبار شده است. لازم به ذکر است که پیگیری های ریاست محترم دانشگاه و نماینده محترم اورامانات نقش به سزایی در تامین این دستگاهها داشته است.